Órák óta várnak tízezrek egy magyar előadó koncertjegyére

  • narancs.hu
  • 2023. október 10.

Zene

Azahriah olyat csinált, amire eddig csak a magyar fociválogatott volt képes.

Egészen megdöbbentő, de órák óta várnak rá ezrek, hogy jegyet tudjanak venni egy fiatal magyar előadó koncertjére a Puskás Arénába: a rapper/énekes Azahriah-nak sikerült odáig jutnia, hogy a teltházas Papp László Sportaréna után nemcsak megpróbálja, de valószínűleg meg is fogja tudni tölteni a 67 ezres (a színpad miatt a koncertre értelemszerűen azért valamivel kevesebb embert befogadó) Puskás Arénát. Külföldi zenekarok már töltötték még a stadiont, de online sorbaállás eddig csak és kizárólag a magyar válogatott focimeccsei miatt alakult ki.

Egyesek arról panaszkodnak, hogy a sorbaállás végén nem engedte őket fizetni a rendszer, mároknak a sor nem frissült egy idő után. Vannak, akik viszont fizettek, csak a jegyet nem kapták meg. Az egészet lebonyolító Broadway Ticket utóbbiakat közleményben nyugtatta meg: „Kis türelmet kérünk ezektől a vásárlóktól, mindenki meg fogja kapni a visszaigazolást, akiknél végbement a fizetési tranzakció. Ha 24 óra elteltével sem kaptak emailes visszaigazolást, írjanak az info [at] broadway [dot] hu címre, és a kollégák orvosolni fogják a problémát” – válaszolták a Telexnek.

Az persze kérdés, hány ember jelent ez a valóságban, hiszen a hírünk írásakor nagyjából 8000 ember jelentős része valószínűleg több gépen próbálja meg a jegyszerzési akciót, ezért azt is nehéz megtippelni, valójában hány ember vesz jegyet majd a pontosan 10:10 óta tartó első körben.

Azahriah hosszú idő után az első magyar előadó, aki igazi stadionkoncertet adhat, nem sokkal később Halott Pénz is a Puskásban lép fel. Az influenszerként indult Baukó Attila sikere azért is meglepő, mert tulajdonképpen csak 2021 óta ismeri a nevét a szélesebb közönség.

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk