Egy nap alatt teltház: duplázik Azahriah a Puskásban

  • narancs.hu
  • 2023. október 11.

Zene

Páratlan siker a magyar előadótól.

Egész nap a jegykezelő rendszer előtt izgultak Azahriah rajongói tegnap, miután megkezdődött az értékesítés a május 25-i koncertre a Puskás Arénában. Sokan azt látták, hogy 10-20 ezren, sőt 30 ezren várakoznak előttük, hogy jegyet váltsanak.

Este a zenész arról posztolt, hogy a buli 95 százalékban teltházas, és megerősítette, hogy lesz ráadásnap. Azahriah május 26-án is fellép a Puskás Arénában.

 

A jegyértékesítés a második napra október 13-án 10:13 perckor indul.

Azahriah, azaz Baukó Attila a legnépszerűbb előadó a fiatalok körében, havonta több száz millió lejátszással. Amikor legutóbb Dunakeszin lépett fel, a tömeges érdeklést nem bírta a fesztivál infrastruktúrája. Azahriah nem rejti véka alá közéleti véleményét: fellépett már tanárokat támogató tüntetésen, és több dalában is beszólt a rendszernek.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk