150 milliót oszt ki Demeter Szilárd a hazai és határon túli könyvkiadók között

  • MTI/narancs.hu
  • 2021.11.19 13:20

Belpol

A Petőfi Kulturális Ügynökség pályázatára mindössze 10 napig lehet jelentkezni.

 Százötvenmillió forintra pályázhatnak hazai és határon túli könyvkiadók péntektől - közölte a Petőfi Kulturális Ügynökség pénteken.

Ahogy írják: nyílt pályázatot hirdetnek könyvkiadói tevékenységet végző magyarországi és határon túli gazdasági társaság vagy civil szervezet digitalizálási, multimédiás vagy hangoskönyv programjainak támogatására.

A pályázat a Petőfi Kulturális Ügynökség Nonprofit Zrt. az Emberi Erőforrások Minisztériumának megbízásából valósul meg a közlemény szerint.

Az elnyerhető összeg vissza nem térítendő támogatás, amely szerintük "hozzájárulhat a szellemi kulturális örökség és a kortárs művészetek népszerűsítéséhez, a fiatalabb korosztály megszólításához."

A pályázat keretösszege 150 millió forint. A támogatás 1 millió és 5 millió forint között igényelhető. A pályázatot péntektől november 29-ig lehet beadni a www.eper.emet.hu weboldalon.

Tehát a pályázásra 10 napjuk a könyvkiadóknak.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Neked ajánljuk