16,5 milliárdból rendezhet kiemelt nemzeti rendezvényeket jövőre Rogán Antal

  • narancs.hu
  • 2022. november 29.

Belpol

A kormány új gazdasági társaságot is alapított erre a célra. 

A Magyar Közlönyben megjelent egy határozat a Nemzeti Rendezvényszervező Ügynökség Nonprofit Zártkörűen Működő Részvénytársaság alapításával és működésének megkezdésével kapcsolatos intézkedésekről – írja a 24.hu

A kormány a kiemelt nemzetközi sport- és sportdiplomáciai események, a jogszabály vagy saját egyedi döntése alapján, költségvetési forrásból megrendezendő nem sport jellegű egyéb kiemelt jelentőségű állami rendezvények előkészítését és lebonyolítását bízza az új gazdasági társaságra.

A tulajdonosi jogokat a Rogán Antal irányítása alatt álló Miniszterelnöki Kabinetiroda a Nemzeti Kommunikációs Hivatal (NKOH) útján gyakorolja. A kormány elrendelte 16,5 milliárd forint egyszeri átcsoportosítását a Honvédelmi Minisztériumtól a Miniszterelnöki Kabinetirodához.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk