30 nyertes per felett tartanak Magyar Péterék a kormánymédiával szemben

  • narancs.hu
  • 2024. szeptember 9.

Belpol

Nyolcadikat nyerik az Ötkertben történt balhéval kapcsolatban. 

„Ma épp a Mandiner című szennylappal szemben nyertünk helyreigazítási pert. Hiába hoztak még egy hazudozó tanút is. Ez a nyolcadik nyertes perünk volt csak az ötkertes mesedélután kapcsán. Összességében már harminc nyert per fölött tartunk. Ezt kell majd kiírnotok 30 napra a címlapotokra skacok: »valótlanul híreszteltük, hogy Magyar Péter az Ötkert nevű budapesti belvárosi szórakozóhelyen nőket zaklatott, visszautasíthatatlannak vélt ajánlatot tett nekik.« Ja, és fizethettek még 2000 euró perköltséget. Természetesen ma is újabb valótlanságokat fognak lehozni. Mi meg újra bepereljük őket” – fogalmazott Magyar Péter hétfői bejegyzésében.

Magyar Péter még júniusban keveredett balhéba az Ötkert nevű szórakozóhelyen. Azt állította, hogy „egy fideszes, fizetett provokátor” tette tönkre az estéjét, aki közelről kamerázta, és trágárságokat mondott neki. „Ember vagyok, hibáztam. Mindenkitől elnézést kérek, akit a történtekkel megbántottam” – írta akkor Magyar Péter a balhéval kapcsolatban. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk