Egy buliban videózták Magyar Pétert, balhé lett belőle

  • narancs.hu
  • 2024. június 21.

Belpol

A provokátor "mindent elkövetett, hogy balhé legyen" – állítja Magyar.

444-hez is eljutottak azok az információk, melyek szerint csütörtök este Magyar Péter az Ötkertben bulizott, ahol észrevette, hogy egy férfi videót készít róla. Erre Magyar odament a férfihoz és elvette a telefonját, amiből dulakodás lett.

Miután péntek délután a kormánymédia írni kezdett az esetről, Magyar Péter az oldalán így emlékezett vissza a történtekre: „A provokátor először a pult mellett állt, onnan kamerázott. Aztán közelebb jött, a fiatalok arcába kamerázott, vállalhatatlan trágárságokat kiabált felém, mindent elkövetett, hogy balhé legyen. Sajnos sikerrel járt. Hiába kértük, hogy hagyja abba és a telefonjából törölje azokat a felvételeket, amiknek az elkészítéséhez sok fiatal nem járult hozzá, vagy legalább hagyja abba a filmezést. Miután a családomat és a gyerekeimet is a szájára vette, kikaptam a kezéből a telefont, aminek fizikai fenyegetés lett a következménye. Lökdösni kezdett, fizikailag fenyegetett engem és a velem szórakozókat.”

Az esetről egy rövid videó is megjelent, ezen annyi látszik, hogy a szórakozóhely biztonsági emberei kivezetnek egy férfit, miközben egyikük hátulról átfogja a nyakát.

Magyar Péter a posztját azzal zárta: „Lelkileg borzasztó megterhelő heteken vagyok túl. Ember vagyok, hibáztam. Mindenkitől elnézést kérek, akit a történtekkel megbántottam.” Az estéről Magyar Péter péntek reggel kitett egy posztot, amit aztán törölt:

A lap mgkeresésére a rendőrség egyelőre annyit közölt, hogy egy péntek hajnali bejelentés kapcsán garázdaság és rongálás gyanúja merült fel, az ügyben az V. Kerületi Rendőrkapitányság rendelt el nyomozást.

(Címlapképünk illusztráció)

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk