444: Rossz nyomkövető miatt tudott elszökni a pedofil fociedző

  • narancs.hu
  • 2024. február 22.

Bűn

A rendőrségi rendszer októberben és novemberben leállt, így tudott eltűnni a gyerekek megerőszakolásával gyanúsított férfi.

A 444 arról ír több forrásból kapott információk alapján, hogy tavaly októberben és novemberben hetekre leállt az a rendőrségi nyomkövető rendszer, amellyel az otthonukban, jeladóval ellátott lábbilincset viselő gyanúsítottak mozgását figyelik. 

Így fordulhatott elő, hogy megszökött házi őrizetből N. László.

Az 54 éves férfi a kárpátaljai Beregszászról származik, magyar állampolgár. A tarpai labdarúgó-akadémián dolgozott fociedzőként, gondnokként és masszőrként, 42 ukrajnai gyermek felügyeletét bízták rá. A rendőrség azzal a gyanúval hallgatta ki, hogy szexuális erőszakot követett el. 2022. december 6-tól 2023. november 7-ig előzetes letartóztatásban volt, a bíróság rendelte el a bűnügyi felügyeletet, a számára kijelölt ingatlant nem hagyhatta volna el.

N. ellen a Vásárosnaményi Rendőrkapitányság adott ki elfogatóparancsot.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk