Soros György: „Továbbra is meg fogok tenni mindent azért, hogy Magyarországot, a magyar népet támogassam”

  • narancs.hu
  • 2017. november 21.

Belpol

Az RTL Klubnak interjút adott a mumus.

Az RTL Híradó interjút kért Soros Györgytől, a Nyílt Társadalom Alapítványokon keresztül válaszul videóüzenetet kaptak.

Miután a napokban pontról pontról cáfolta közleményében a kormány konzultációs lapjának állításait, most úgy gondolta, hogy meg kell szólalnia.

„Az, hogy ennyire mocskolódnak ellenem, és nem reagálok, az rosszul esik a »civil society« intézményeknek és az egyéneknek, akik azokban dolgoznak, és nagy rizikót vállalnak. Úgyhogy, úgy érzem, nekem most meg kell szólalnom, hogy megvédjem őket”.

 

– mondta el a híradó Facebook-oldalára is felkerülő részletben.

A továbbiakban arról is nyilatkozott, hogy tragédiának tartja, hogy a kormány a valóság módosításával és kiforgatásával próbálja megtartani hatalmát:

„A nemzeti konzultáció az a szándékos kiforgatása az én nyilvánosan megjelent véleményeimnek. Tragédia Magyarországnak, hogy jelenleg a kormánya a valóság kiforgatásával és a lakosság félrevezetésével próbálja magát hatalmon tartani.”

 

„Azért nyilatkozom most, mert most fog megjelenni a konzultáció eredménye, ez egy nagyon jó alkalom tisztázni, hogy mit mondtam én, és mit mondtak ők.”

 

„Nagyon aggódok Magyarországgal kapcsolatban, nagyon sokat gondolok Magyarországra, és akarom,  hogy a magyar nép tudja, hogy én megteszek, és továbbra is meg fogok tenni mindent azért, hogy Magyarországot, a magyar népet támogassam.”

 

 

Soros György videóüzenete

Interjút kértünk Soros Györgytől és a Nyílt Társadalom Alapítványoktól kaptuk válaszként ezt a videóüzenetet. Hogy mit mondott Soros György a nemzeti konzultációról, kiderül 18 órakor az RTL Híradóban.

Figyelmébe ajánljuk