A 24.hu tulajdonosa szerint új szintre emelkedett a kormány fellépése

  • narancs.hu
  • 2022. december 12.

Belpol

Varga Zoltánt költségvetési csalás gyanújával hallgatták ki. Úgy véli, az ügyben ártatlan, azért helyezik nyomás alá, mert nem adja el a médiaportfólióját. 

Interjút adott Varga Zoltán, a Centrál Médiacsoport tulajdonosa a Politicónak, amiben arról is beszélt, hogy a Nemzeti Adó- és Vámhivatal gyanúsítottként hallgatta ki költségvetési csalás ügyben. Úgy véli, hogy az ügyben ártatlan, a kormány fellépése a független szereplőkkel szemben pedig új szintre emelkedett. 

Varga arról is beszélt, hogy kapott olyan üzeneteket a kormányoldalról, amelyekkel a Centrál Médiacsoporthoz tartozó, az ország egyik legolvasottabb lapjának számító 24.hu tartalmát akarták befolyásolni. „Azt az üzenetet kaptuk, hogy bizonyos cikkeink nem jók, le kell venni őket” – mondta a Politicónak, hozzátéve, azt válaszolták erre, hogy nem tudják levenni őket. Érkezett nyomás arra nézve is, hogy a még mindig nagyon népszerű, Central Médiacsoporthoz tartozó Nők Lapja címlapjára Fidesz-politikusokat tegyenek, de az ilyen irányú „megkereséseket” is visszautasították. 

Varga Zoltán szerint azért néz szembe a korábbiakhoz képest is nagyobb fenyegetéssel, nyomásgyakorlással, mert nem adja el a médiaportfolióját kormányközeli szereplőknek. 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Szabadon engedték Ilaria Salist

  • narancs.hu

Hazamehet Ilaria Salis, akit azért tartóztattak le és helyeztek előzetes letartóztatásba, mert a vád szerint utcai támadásokban vett részt Budapesten.

Sok a Vitézy és sok a bizonytalanság

  • narancs.hu

Öt órakor derül ki, hány érvényes szavazat lett érvénytelennek nyilvánítva a június 9-ei főpolgármester-választáson, ám ez sem ad majd feltétlenül megnyugtató eredményt.