A parlament folyosóján kérdezték Orbánt és Rogánt a kegyelmi ügyről

  • narancs.hu
  • 2024. február 26.

Belpol

Lehet tippelni, mit válaszoltak. 

„Nem vagyok feljogosítva arra, hogy az elnök asszony nevében nyilatkozzak” – mondta Orbán Viktor Bedő Dávidnak, a Momentum frakcióvezetőjének a parlament folyosóján, amikor a kegyelmi ügyről kérdezte.

Tompos Márton alelnök Rogán Antalt próbálta faggatni az ügyről, ő viszont csak annyit mondott, hogy az azonnal kérdésekre tartogassák magukat, illetve a kormány nem ad kegyelmet. 

Tompos Budai Gyulát is megkérdezte, ő azt felelte, hogy találkozzanak személyesen, de ne a parlamentben. Aztán azt mondta, hogy Tompos még csak a csattogós lepkét tologatta a homokozóban, amikor ő már komoly dolgokat csinált. 

Az Országgyűlés tavaszi ülésszakának első napján megszavazták Svédország NATO-csatlakozását, illetve megválasztották Sulyok Tamást államfőnek. 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk