A "gurulmadaras" augusztus 20-át szervező cég kapott 130 milliót Demeter Szilárdéktól

  • narancs.hu
  • 2022. január 4.

Belpol

Hogy musicalt rendezzenek a Petőfi-emlékévre.

A két ünnep között hirdettek eredményt a '22-23-as Petőfi-emlékév egyik első pályázatán, írja a K-Monitor. Ebből derül ki, hogy ki mire kap támogatást a Nemzeti Kulturális Alap (NKA) Petőfi 200 Ideiglenes Kollégiumától, amit Demeter Szilárd vezet. A támogatottak a Petőfi-emlékévre készülnek majd valamiféle produkcióval.

Ahogy a K-Monitor kiszúrta, a nyertesek között van többek között a TulipánTündér Film & Event Productions Kft. is. Ők azok, akik a tavalyi emlékezetes augusztus 20-i "gurulmadaras felvonulás" lebonyolításáért feleltek.

A TulipánTündér most 130 millió forintot kap a "Most vagy soha" című zenés színházi produkció megvalósítására, Petőfi születésének 200. évfordulója alkalmából.

Ám nem ők az egyetlen szerencsések, Lezsák Sándor népfőiskolájának is jut 90 millió, még pedig a Petőfi-emlékév keretében "A költő visszatér" című Kárpát-medencei programsorozat megvalósítására.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

 

Figyelmébe ajánljuk