A hekkerbotrány miatt rendkívüli parlamenti ülést akar az ellenzék

  • narancs.hu
  • 2024. május 28.

Belpol

Két nap múlva már össze is ültetnék az Országgyűlést a pártok.

A párbeszédes Tordai Bence kezdeményezésére rendkívüli parlamenti ülés összehívását indítványozták az ellenzéki pártok az Országgyűlésben.

 A május 30-i ülésnek két napirendi pontja lenne:

  • a Külgazdasági és Külügyminisztérium informatikai rendszerét ért kibertámadás elítéléséről és az ennek következtében szükséges lépések megtételéről szóló határozati javaslat megtárgyalása;
  • a köztársasági elnök tisztségtől való megfosztásának kezdeményezéséről szóló javaslat megtárgyalása.

„Elvárjuk, hogy Kövér László ne húzza az időt, és hívja össze holnaputánra az ülést, ahogy azt is elvárjuk, hogy a fideszes képviselők méltóztassanak befáradni a munkahelyükre, és Szijjártótól Orbánon át Sulyokig hagyják abba a szánalmas menekülést, terelést és magyarázkodást, hogy végre egyenesen és tényszerűen beszélhessünk az embereket felháborító, újabb fideszes botrányokról!”

- írta közleményében Tordai.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk