A járványhelyzet miatt autósblokádot hirdet Hadházy Ákos

  • narancs.hu
  • 2020. október 17.

Belpol

Az október huszonharmadikára tervezett MTVA székház előtti tüntetésről van szó.

„Aggasztó a járványhelyzet: tegnap már 33 honfitársunk halt meg a koronavírus következtében. Mivel a kormány alig tesztel, nem láthatunk tisztán, de sejteni lehet, hogy a helyzet még rosszabb is, mint látszik és a járvány kontrollálatlanul tombol. Készültünk erre a lehetőségre, és sajnos be is következett” – írja Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő Facebook-bejegyzésében.

Blokád alá vennék a köztévé Kunigunda útjai székházát

Szél Bernadett és Hadházy Ákos október 23-ra hirdette meg akcióját. „Október 23-án vegyük blokád alá a hazugság-gyárat, az MTVA székházát a Kunigunda útján, hiszen ez a nap a propaganda elleni küzdelemről is szól: 1956-ban is a rádióhoz mentek a forradalmárok, hogy a minden hullámhosszon áradó hazugság helyett az igazság szóljon a hangszórókból" - írják Hadházy Ákos és Szél Bernadett független képviselők az általuk szervezett esemény leírásában.

A képviselő arra kéri a tüntetőket, hogy senki ne induljon el gyalog, és aki tud, tegyen nemzeti színű zászlót az autója ablakába. A beszédeket online fogják közvetíteni. Az eredetileg tervezettnél pedig korábban kezdődik a demonstráció: 14:30-tól, hogy aki szeretne, az át tudjon érni az SZFE-sek aznapi felvonulására.

Figyelmébe ajánljuk