A kormány kimondta: Karácsony miatt nem osztottak pénzt nem fideszes kerületeknek

  • narancs.hu
  • 2021. szeptember 23.

Belpol

Egyetlen nem fideszes fővárosi kerület sem kapott a kormány 14,7 milliárdos támogatásából.

Mint azt a 444.hu megírta, a kormány több mint 14,7 milliárd forintot osztott szét 9 fideszes vezetésű fővárosi kerület között.

Az atv.hu megkérdezte a Miniszterelnökségi Sajtóirodát, miért csak a fideszes kerületek kaptak a forrásból, ellenzéki vezetésű városrészek miért nem.

A kormány válasza: Karácsony!

Bővebben: Karácsony!

Még bővebben:

“A kormány több százmilliárdos beruházásokkal segíti a főváros és a kerületek fejlesztését, csak a fővárosi utak felújítására az elmúlt három évben 20 milliárd forintos kormányzati támogatást fizettünk ki a kerületek vezetésének pártállásától függetlenül. A kormány mostani döntésével azokat a kerületeket kompenzálja, amelyektől Karácsony Gergely főpolgármester politikai bosszúból elvett fővárosi támogatásokat vagy jelentősen csökkentette azokat" - reagált az atv.hu megkeresésére a Miniszterelnökségi Sajtóiroda.

És még hozzátették: “Elfogadhatatlan, hogy Karácsony Gergely és a baloldal a jobboldali vezetésű kerületekben élőket bünteti a pénzelvonásokkal."

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk