A közmédia beszámolt az ellene zajló tüntetésről és a tanárok-diákok 9 pontjáról is

  • narancs.hu
  • 2022. november 4.

Belpol

Pedig az MTVA vezérigazgatója szó szerint azt írta a 9 pont leközlését kérőknek, hogy „sdfsdfsdf”.

„Tanárok és diákok mellett történész is felszólal az előzetesen kiadott program szerint a Hadházy Ákos országgyűlési képviselő által az MTVA székháza elé szervezett tüntetésen” – mondták a mai M1 híradóban, miközben éppen zajlott a tüntetés. A közmédia beszámolója azért érdekes, mert nem szoktak sem az MTVA ellen zajló tüntetésekről, sem a pedagógustüntetésekről tudósítani.

Ráadásul ugyanebben az adásban beolvasták azt a kilenc pontot is, amelyet pedagógusok és diákok állítottak össze a közoktatás átalakításáról szóló követeléseikkel kapcsolatban. Tették mindezt annak ellenére, hogy a beolvasást levélküldő akcióban követelő aHang saját közlése szerint Papp Dániel hivatalos email-címéről kapott választ, a követeléseikre a vezérigazgató ezt reagálta:

„sdfsdfsdf”

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Gulyás Gergely: A KDNP nem fog egy EP-frakcióban ülni a Tisza Párttal

  • narancs.hu

Erről a miniszter a kormányinfón beszélt, ahol a kommunista rémuralomhoz és a Rákosi-korszakhoz hasonlította az Európai Unió Bírósága ítéletét, melynek értelmében 200 millió euróra büntették hazánkat, mivel nem tartota be a bíróság egy korábbi, menekültügyben hozott ítéletét.