Novák Katalin kinevezte az Integritás Hatóság vezetőit

  • narancs.hu
  • 2022. november 4.

Belpol

Az Állami Számvevőszék elnöke csütörtökön nevezte meg a jelölteket.

Az ÁSZ elnöke az új hatóság vezetőjének Biró Ferencet jelölte, míg elnökhelyetteseknek Holbusz Tímeát és Dabóczi Kálmánt – írta tegnapi közleményében Windisch László a testület elnöke.

„Mindhárom jelölt kimagasló szakmai tudással, tapasztalattal és vezetői gyakorlattal rendelkezik. Függetlenségük és elfogulatlanságuk kapcsán aggály nem merült fel” – nyomatékosított Windisch. Az értékelési keretrendszerben Biró Ferenc 129 pontot, Holbusz Tímea 112 pontot, Dabóczi Kálmán 102 pontot kapott.

Az Integritás Hatóság vezetőit pénteken nevezte ki hivatalosan Novák Katalin köztársasági elnök a Sándor-palota Tükörtermében.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk