A Mi Hazánk sajtófőnöke ellen is eljárás indult az Erzsébet híd lezárása miatt

  • narancs.hu
  • 2022. július 4.

Belpol

Kisberk Szabolcs állítása szerint magánemberként vett részt a Budaházy György szabadon engedését követelő akcióban.

Kisberk Szabolccsal, a Mi Hazánk Mozgalom kommunikációs igazgatójával szemben is eljárást indított a rendőrség a hétfő reggeli, Budaházy György szabadon engedését követelő Erzsébet hídi tüntetés miatt - írja a 24.hu. A lapnak Kisberk maga erősítette meg, hogy egyike annak a nyolc személynek, akivel szemben intézkedett a rendőrség a híd jogtalan lezárása miatt.

A kommunikációs igazgató azt nyilatkozta, hogy magánemberként vett részt a demonstráción, szerinte a Mi Hazánk Mozgalom nem vett részt a szervezésében. Mint mondta, azért ment el, mert húsz évvel ezelőtt is ott volt az Erzsébet hídon, amikor Budaházy György társaival lezárta azt, a 2002-es országgyűlési választás szavazatainak újraszámolását követelve.

Ahogy azt lapunk is megírta, hétfő reggel 8 óra körül érkezett bejelentés a Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási központjába, hogy néhányan kocsikkal és egy molinóval keresztbe állva akadályozzák a forgalmat az Erzsébet hídon.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk