A Momentum bejelentette, elindítja jelöltjét Horváth Csabával szemben Zuglóban

  • narancs.hu
  • 2023. október 31.

Belpol

Rózsa András a Momentum zuglói polgármester-jelöltje, aki kész előválasztáson is megmérkőzni a jelöltségért.

Rózsa András, Zugló eddigi alpolgármestere lesz a Momentum polgármester-jelöltje a kerületben a jövő évi önkormányzati választáson.

Rózsát Hadházy Ákos, a kerület országgyűlési képviselője és a Civil Zugló Egyesület is támogatja.

"Magyarország rossz kezekben van. De ha körbe nézünk itt, akkor azt látjuk, Zugló is rossz kezekben van" – így kezdődik az a videó, amelyben bejelentették Rózsa indulását. Az anyagban Gelencsér, Rózsa és Hadházy Ákos hosszan érvelnek amellett, hogy a kerület mostani vezetése alkalmatlan a feladatára.

Hadházy Rózsáról azt mondta:

A zuglói közélet megtisztulásának folyamata elindult, de a kerület intézményeit átszövő háló attól még létezik, hogy a hálót szövő pók már nincs hatalmon.

Jövő júniusban lehetőségünk van arra, hogy befejezzük ezt a nagy munkát." Gelencsér Ferenc, a Momentum elnöke hozzátette, "Ahogy az országnak, úgy ennek a kerületnek is egy, a jelenleginél jobb vezetésre van szüksége. A Momentumban mi már megmutattuk Zuglóban, hogy az igazság oldalára állunk. Kiálltunk Hadházy mellett, aki akkor Tóth Csabát győzte le fölényesen az előválasztáson."

Rózsa több mint 30 éve él Zuglóban. A Momentum szerint "tudja, hogy ahhoz, hogy ismét egy fejlődő, tiszta és sikeres kerületben élhessünk, cselekvésre van szükség!" 

Rózsa András készen áll előválasztáson is megméretni magát, ha valamely ellenzéki párt más jelöltet kíván indítani.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk