A Parlamentből vitte el a mentő Hoppál Pétert

  • narancs.hu
  • 2022. július 5.

Belpol

A pécsi képviselőnek vakbélműtéte volt.

Egyenesen a Parlamentből szállították kórházba Hoppál Péter országgyűlési képviselőt. A kultúráért felelős államtitkár jól van, rövid Facebook-posztja szerint vakbélműtéte volt.

„Parlament – mentő – kórház – vakbélműtét. Istennek és az orvosoknak hála, lábadozom.” – írta közösségi oldalán a képviselő.

Hoppál, néhány hónappal azután, hogy egy ellenzéki LED-falat áramtalanított Pécsett, múlt héten azzal került be a hírekbe, hogy a PestiSrácok videójában arról beszélt: „olyan biztos nem lesz, hogy destruktív, utcai anarchistákat támogató okiratot aláírnék. Merthogy noÁrt az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatta jelentős milliókkal és nagyobb összegekkel”. Az államtitkár kijelentésére Molnár Áron is reagált. Mint elmondta: a noÁr soha nem pályázott állami pénzre.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk