A Pesti TV után a PestiSrácok is megszűnhet

  • narancs.hu
  • 2022. május 10.

Belpol

Erről írt Huth Gergely főszerkesztő egy kommentben. 

„A Pesti TV tulajdonosai, azaz Vaszily Úr és Mészáros Úr (Vasziliy Miklós és Mészáros Lőrinc – a szerk.) cégei az alacsony reklámbevétel miatt nem kívánják tovább finanszírozni a Pesti TV működését. Mint üzletembereknek, ehhez minden joguk megvan. 

Mivel integrált szerkesztőséget működtettünk, jelen formában a PestiSrácok.hu fenntartása is megoldandó problémává vált.

Reméljük, kapunk megfelelő ajánlatot a folytatáshoz, a tárgyalások sikeréhez nézőink és olvasóink most is özönlő, jóleső kiállása sokat hozzá tehet” – erről írt a közösségi oldalán Huth Gergely, a PestiSrácok főszerkesztője, amiről az Azonnali.hu számolt be. 

Hétfőn derült ki, hogy a kormánypárti influenszer televízió, a PestiTV megszűnik, ugyanis nagyon költséges volt a működése, de a nézettsége jóval elmaradt a vártnál. Ez érintheti a PestiSrácok működését is, ugyanis – ahogyan Huth írta – integrált szerkesztőségben dolgoznak. 

Egyébként Huth a Facebook-bejegyzésében azt írta, „régi mondásom volt, hogy »a magyarok nem értenek a sörfőzéshez és a sajtkékszítéshez, a Fidesz pedig nem ért a médiához«. Azóta annyi történt, hogy mi magyarok egész jól megtanultunk sört és sajtot készíteni…”

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Tüttő Kata vezeti az MSZP EP-listáját

  • Narancs.hu/MTI

A listavezető szerint amikor a párt azt mondja, hogy erősebb Európát akar, akkor „nem több Brüsszelre gondol”, hanem erősebb önkormányzatokra, helyi közösségekre.