Megszűnik a Pesti TV

  • narancs.hu
  • 2022. május 9.

Belpol

Még két hónapig lesz adás, aztán lehúzzák a rolót. 

Július tizedikével megszűnik a kormányközeli Pesti TV - írja a Media1. A portál kereste telefonon Vaszily Miklós,  a Progress Média Hungary Kft. társtulajdonosát, de ő nem kívánta kommentálni az értesülést, a Media1 azonban állítja, biztos forrásból tudják, hogy véget ér a csatorna rövid története. 

A lap emlékeztet, hogy a Pesti TV nézettsége jóval elmaradt a vártnál, működése eközben nagyon költséges volt, előfordult, hogy a munkatársak csak késve kapták meg a fizetésüket. 

Az ügy érdekessége, hogy a Pesti Srácok portálon éppen ma jelent meg arról egy cikk, hogy milyen remekül teljesít a Pesti TV, amelynek a népszerűsége az egekben van és ezért nagyon köszönik a nézők bizalmát.

 

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Madarak és angyalok

  • - turcsányi -

Nehéz megmondani, hogy mikor mondtak fel az angyalok. Már akkor, amikor Wim Wenders folytatni merészelte a Berlin felett az eget (Távol és mégis közel, 1993)? Vagy csak 1998-ban lett elegük, amikor meglátták magukat az Angyalok városa című filmben – a Berlin felett az ég e remake-jét Nicolas Cage-dzsel? Az biztos, hogy Los Angelesből eztán szedték a sátorfájukat. De senki nem pótolhatatlan, L. A. pedig különösen nem maradhatott efféle égi szárnyasok nélkül.