A Tv2 elnöke 1,5 milliárdos reklámadóval számol

  • narancs.hu
  • 2022. június 28.

Belpol

Ki tudják gazdálkodni. Vaszily Miklós az egyéb érdekeltségeiről, az Indexet kiadó Indamédiáról és a PestiTV-ről is beszélt. 

Vaszily Miklós, a Tv2 elnöke interjút adott a Világgazdaságnak. Ebben azt mondta, ha azonos feltételrendszer alapján vetik ki a reklámadót jövőre, mint 2015-ben, akkor az 1,5 milliárdos adóterhet jelent a televíziónak. Ez megnehezítené a helyzetüket, de még kigazdálkodható. Úgy számol, hogy idén 3 milliárd forint lehet a nyereségük, és nem kell olyan megszorításokkal számolniuk, mint a Life Tv-nél és az Ozone Tv-nél. 

Vaszily Miklós másik érdekeltségéről, az Indexet kiadó Indamediáról is beszélt; mint mondta, konrkét akvizíciók sem kizártak a saját témájukban erős site-ok terén. A nemrégiben megszűnt Pesti Tv-ről azt mondta, ennek a tartalomnak televíziós csatorna formájában nincs racionalitása. Ugyanakkor a kiadóként funkciónáló Progress Média Hungary létrehoz egy leánycéget, ami szolgáltatója lesz a hamarosan Pesti.tv-nek, illetve Pestisracok.hu-nak, amit Huth Gergely főszerkesztőként visz majd. 

 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

A Rákóczi úti villamosok nyomában

A fővárosi polgármesterválasztásra készülődve idézzük fel kilenc évvel ezelőtti cikkünket, amelyben a Rákóczi úton, a Thököly úton, a Kossuth Lajos utcán és az Erzsébet hídon futó villamosokra emlékeztünk.