Alföldi Róbert: "A szexuális irányultság és a nemi identitás összemosása a pedofíliával a legaljasabb módszer, amit egy hatalom használhat"

  • narancs.hu
  • 2021. június 11.

Belpol

A színész-rendező az eredetileg pedofiltörvénynek induló rendelet módosítási javaslatáról írt véleményt.

"Közelednek a választások, muszáj találni újabb csoportokat, hogy legyen kit kipécézni, lehessen kiket utálni, és ez lehetőség szerint elvonja a figyelmünket minden másról" - írja Alföldi Róbert közösségi oldalán arról a módosító javaslatról, amely az elvileg pedofíliaellenes lex Kaletaként emlegetett törvénytervezethez készült. A módosítások, amelyekről lapunk is beszámolttudatosan összemosnák a pedofíliát és a homoszexualitást, és több olyan elem kerülhet velük az elvileg a gyermekek védelméről szóló törvénybe, melyek alkalmasak a homoszexualitás megbélyegzésére, a homoszexuálisok rossz színben való feltűntetésére és a velük szembeni hangulatkeltésre is

"Igazán társadalomépítő törvényjavaslat, ami elősegíti a következő generációk egészségét, személyiségfejlődését, hogy erős, önazonos, boldog emberek építhessék a jövő évtizedekben magyar hazánkat. (Ha nem lenne világos, ez a törvény pont azt fogja elérni, hogy még több felnőtt, 60 éves honfitársunk kényszerüljön hazugságban leélni az egész életét, és menekülni önmaga elől egy csatornán lecsúszva. )" - írja erről Alföldi.

A szexuális irányultság és a nemi identitás összemosása a pedofíliával pedig a legaljasabb módszer, amit egy hatalom használhat

- teszi hozzá. A rendező azt is kifejti, hogy  éppen egy olyan darabot próbál Budaörsön, - egy erdélyi magyar író művét -, amely során sokat beszélgettek arról, "hogy milyen fontos lenne, hogy minél több középiskolás lássa, hogy lehessen beszélgetni, feltehessék kérdéseiket, merjenek kérdezni, hogy tájékozottak legyenek, hogy boldogok legyenek, és mondjuk ne legyenek öngyilkosok, ha rájönnek, hogy pl. a saját nemükhöz vonzódnak."

Közelednek a választások, muszáj találni újabb csoportokat, hogy legyen kit kipécézni, lehessen kiket utálni, és ez...

Posted by Alföldi Róbert on Thursday, June 10, 2021

"Ez a törvény büntetné, büntetni fogja, ha egy osztályfőnök elhozza erre az előadásra a diákjait. Mint ahogy azt is, ha egy 18 éven alatti fiatal megnézi Az Őrült Nők Ketrecét. Mert nehogy együttérzéssel, megértéssel, szolidaritással, szeretettel találkozzon a színházban. Mert eszerint a törvény szerint, ha megnézi az előadást, akkor attól és ATTÓL meleg lesz. Ezt gondolják a hatalmon lévők. És komolyan ezt gondolják." -írja Alföldi, és hozzáteszi, hogy csodálkozunk, hogy a pápa vonakodik találkozni…

A posztban a törvényjavaslat egyik benyújtójának, a fideszes Selmeczi Gabriellának címezve szavait felteszi a kérdést:

"Kedves Selmeczi Gabriella, ön el tudja képzelni, hogy ha kamaszkorában megnézi Makk Károly Egymásra nézve című filmjét, akkor attól leszbikus lesz?

(És félreértés ne essék, nem a leszbikusságon van a hangsúly.)"

"Magyarország, 2021' - zárja írását Alföldi Róbert.

Kedves Olvasónk!

Üdvözöljük a Magyar Narancs híroldalán.

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők. De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk