Apró Fiattal közlekedik a városban Ferenc pápa

  • narancs.hu
  • 2023. április 28.

Belpol

Úgy tűnik, nem kedveli a hatalmas városi terepjárókat.

Kicsivel fél kilenc előtt indult Rómából, előtte még hajléktalanokkal találkozott Ferenc pápa, aki 9:53-kor szállt le a Ferihegyi repülőtéren. Budapesten, sóval és kenyérrel fogadták, Semjén Zsolt az MTI-fotók tanúsága szerint alig tágított mellőle.

A repülőtérről Ferenc pápa a Várba megy, ahol találkozik Novák Katalinnal, Orbán Viktorral és az állami hatóságok, a társadalmi élet és a diplomáciai testület képviselőivel is.

A katolikus egyházfő a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren egy Fiat 500X-ba ült be.

 
 
Fotó: MTI/Kovács Tamás

 
Fotó: MTI/Kovács Tamás
 

 

 
Fotó: MTI/Miniszterelnökség/Botár Gergely
 

 
Fotó: MTI/Miniszterelnökség/Botár Gergely
 

 
Fotó: MTI/Kovács Tamás

 
 
Fotó: MTI
 

 
 
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd  

 
 
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd
 

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Lefotózta a Kígyó-sziget egyik védőjét, aki visszaszólt az oroszoknak

Emeric Lhuisset fotográfus fényképein valódi harctereket és igazi katonákat látunk, még akkor is, ha a kompozíció klasszikus festményeket idéz. Mi a viszonya valóságnak és beállításnak, hogyan nyerhetik vissza hangjukat a történelem tényleges főszereplői, és hogyan sikerült lefotózni a Kígyó-sziget védőjét, aki rádión szólt be az orosz hadihajónak? Budapesti kiállítása apropóján beszélgettünk.