Átdolgozza a beruházó a Club Aliga terveit

  • narancs.hu
  • 2022. július 26.

Belpol

Ezért visszavonták a környezetvédelmi engedélyét.

Visszavonta a Somogy megyei kormnyhivatal a Club Aliga beruházás környezetvédelmi engedélyét, miután a beruházó cég úgy nyilatkozott, hogy "a fejlesztéseket a környezeti hatásvizsgálati eljárásban vizsgáltakhoz, értékeltekhez képest jelentősen eltérő műszaki tartalommal, moderált beépítési mértékkel, és egyes létesítmények célterületen belüli átpozícionálásával kívánják megvalósítani" - írja a hvg.hu az Aliga Fürdőegyesületre hivatkozva.

A lap úgy értékeli, hogy az ingatlanfejlesztő cég, a Pro-Mot Hungária Kft. ezzel a beruházás teljes felülvizsgálata melllett döntött.

A Fürdőegyesület posztjában zat írta, "bízunk benne, hogy az új fejlesztési programot megismerhetjük, véleményezhetjük valamint reméljük, hogy az új tervekben a közfunkciók is megvalósításra kerülnek."

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk