Azonnali: Orbán Viktor hétfőtől nem dolgozik

  • narancs.hu
  • 2022. július 30.

Belpol

A lap információi szerint a miniszterelnök szabadságra megy.

Idén a szokásosnál némileg korábban megy szabadságra Orbán Viktor, a kormányfő hétfőtől utazik el egy vagy két hétre – értesült több, meg nem nevezett forrásból az Azonnali. Abban a lap információi ellentmondásosak, hogy milyen hosszú lesz a szabadság időtartama.

Mint írják, a kormányfő általában augusztus közepét-végét választja pihenésül, és az utóbbi években szinte mindig az Adriát választja szabadsága színhelyéül, egyik rádióinterjújában el is mondta, hogy szerinte „a magyar ember olyan, hogy ha évente egyszer nem látja a tengert, börtönben érzi magát”.

Hozzáteszik: valószínűleg most is az Adria lesz a cél, és bár keresték a kérdésben Havasi Bertalant, a miniszterelnök sajtófőnökét, de nem válaszolt.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk