Bedurvult az MSZP: a szocialisták szerint magyar emberek halhatnak meg a Fidesz plakátkampányai miatt

  • narancs.hu
  • 2017. szeptember 23.

Belpol

A plakátok nem gyógyítanak meg senkit.

Úgy tűnik, a szocialistáknál megelégelték, hogy szinte csak az összefogás hiánya, vagy az egyre romló választási kilátások kapcsán kerülnek hétvégente reflektorfénybe, így most legyártottak egy egészen kemény hangú közleményt.

Néhány „ütősebb” mondat az MSZP-től így szombat kora estére:

– A magyarok nem egy külső ellenségtől félnek, hanem attól, hogy kórházba kerülnek.

– A Fidesz mindent meg is tesz azért, hogy az emberek féljenek, hiszen az egészségügy romokban hever: újra kezelhetetlen szinten van a kórházak adóssága, nincsenek orvosok és megfelelő felszerelések, az idősek nem jutnak hozzá az életmentő gyógyszerekhez.

– A legnagyobb veszélyt a magyarokra a fideszes egészségpolitika jelenti.

– Miközben az egészségügyi dolgozók és a betegek is szenvednek az egészségügy helyzete miatt, az orbánisták azzal vannak elfoglalva, hogy több tízmilliárd forintból teleplakátolják az országot egy 87 éves üzletember képével. A plakátok nem gyógyítanak meg senkit, de azok a milliárdok, amibe kerülnek, életet menthetnének.

Figyelmébe ajánljuk

Szabadon engedték Ilaria Salist

  • narancs.hu

Hazamehet Ilaria Salis, akit azért tartóztattak le és helyeztek előzetes letartóztatásba, mert a vád szerint utcai támadásokban vett részt Budapesten.

Sok a Vitézy és sok a bizonytalanság

  • narancs.hu

Öt órakor derül ki, hány érvényes szavazat lett érvénytelennek nyilvánítva a június 9-ei főpolgármester-választáson, ám ez sem ad majd feltétlenül megnyugtató eredményt.