Belépett a Momentumba Erdei „Rokker Zsoltti” Sándor

  • narancs.hu
  • 2023. szeptember 15.

Belpol

Az egykori humorista eddig főleg a Jobbik emberének számított.

Miskolcon tartott sajtótájékoztatót csütörtökön a Momentum, ahol többek mellett bejelentették,  a párt színeiben folytatja a politizálást Erdei Sándor Zsolt. 

„Azt gondolom, hogy a Momentum egy fejlődőképes, fiatalos lendületű párt, amelyet a támogatottsága is mutat. Én úgy gondolom, hogy jó lesz ehhez a családhoz tartozni, örülök annak, hogy a Momentummal közös utunk most elkezdődik” – nyilatkozta a humoristából lett politikus.

A korábban Rokker Zsoltti művésznéven országos ismertséget szerzett Erdei 2018-ban tűnt fel a politikában, akkor az MSZP és a Jobbik is támogatta egy elvesztett időközi önkormányzati választáson, utána főleg a Jobbik emberének számított stabilan, 2021-ben ő volt a párt jelöltje az ellenzéki előválasztáson. Azt még megnyerte, de az országgyűlési választást közös ellenzéki jelöltként már simán kikapott a fideszes Hörcsik Richárdtól. 

Erdei a sajtótájékoztatón kijelentette azt is, hogy továbbra is tagja marad Márki-Zay Péter Mindenki Magyarországa Mozgalomának, mivel a két tagság nem zárja ki egymást. Ez azért is érdekes, mert Márki-Zay Péter hamarosan zászlót bont a Mindenki Magyarországa Mozgalomból szerveződő pártjával, de Erdei ezek szerint abba már nem lép be.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk