Bencsiknek, Gajdicsnak szabad, amit Gelencsérnek nem

  • narancs.hu
  • 2023. október 31.

Belpol

Végigmenni a Színház utcán.

Gelencsér Ferenc, a Momentum elnök-frakcióvezetője videót tett közzé arról, hogy szeretett volna átmenni Budán a Színház utcán, de a rendőr közölte vele, hogy az utca jelenleg le van zárva. A kordonon látni lehet a feliratot is: „Építési terület. Védőfelszerelés nélkül és illetékteleneknek belépni tilos!”

Ám miközben a rendőrrel beszélget, odamentről többen is jönnek kifelé, akik védőfelszerelést nem viselnek. Többek között Bencsik András magyar konzervatív médiaszemélyiség és Gajdics Ottó újságíró, szerkesztő, műsorvezető is kijön és elmegy Gelencsér mellett. 

A politikus építőmunkásoknak nevezi az érkezőket. Gajdicsnak azt mondja, épül a kommunizmus, ő pedig azt feleli: „neked”.

„..Újra kiderült, hogy vannak kivételes személyek, akik egyenlőbbek mindannyiunknál, rájuk valamilyen különös okból más szabályok vonatkoznak…” – írta a videóhoz Gelencsér.

A Momentum Hadházy Ákos képviselővel vagy nélküle, többször is lebontotta már a kordont, amelyet eredetileg olyan magyarázattal húztak fel, hogy építési területet határol, de később rendőrségi közlemény is nyilvánvalóvá tette, hogy objektumvédelmi okokból áll. Így akadályozzák meg, hogy az újságírók megszólítsák azokat, akik a miniszterelnökhöz mennek.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk