Újabb fideszes polgármester jelentette be, hogy ősszel nem indul

  • narancs.hu
  • 2019. augusztus 13.

Belpol

Riz Levente a Facebook oldalán osztotta meg a hírt.

"Szándékaim ellenére a betegséggel vívott küzdelmem még több energiát kíván, ezért most kizárólag a gyógyulásomra, valamint a családomra koncentrálok és visszalépek a polgármester-jelöltségtől" - jelentette be Riz Levente hétfőn este a Facebook oldalán, szúrta ki a 24.hu.

Riz jelenleg a XVII. kerület fideszes polgármestere.

Most azonban helyette az eddigi alpolgármester, Horváth Tamás indul az októberi önkormányzati választáson.

Ahogy azt mi is megírtuk, korábban a pécsi Páva Zsolt jelentette be, hogy nem indul újra a polgármesteri székért, inkább egy olimpiai bajnok vízilabdázót indít a Fidesz a város megtartásáért.

Páva Zsolt kiszáll, egy volt vízilabdázóból csinálna a Fidesz pécsi polgármestert

Páva végleg megbukott, egy olimpiai bajnokot indít a Fidesz Pécs megtartásáért. Vári Attila korábbi kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázót, a Pécsi Sport Nonprofit Zrt. vezérigazgatóját ajánlja Pécs polgármesterjelöltjének a Fidesz pécsi csoportja a párt országos testületei felé.

Néhány napja pedig Kriza Ákos, Miskolc fideszes polgármestere, szintén megbetegedésre hivatkozva közölte, hogy nem száll be a polgármesteri székért vívott harcba.

Betegsége miatt nem indul újra Miskolc fideszes polgármestere

Kriza Ákos nem indul a választáson, de megvan, kit ajánl maga helyett. Miskolc fideszes polgármestere, Kriza Ákos bejelentette, megbetegedése miatt mégsem indul az őszi polgármesteri választásokon - írja az Index. Kriza maga helyett Alakszai Zoltánt javasolta a Fidesz vezetésének. A másik oldalon a Földes Ferenc Gimnázium igazgatóját, Veres Pál független polgármesterjelöltet támogatják az ellenzéki pártok.

Figyelmébe ajánljuk

Orbán nagyotmondása a délszláv háborúba való magyar beavatkozás visszautasításáról

Nem létező szerbiai magyar beavatkozás amerikai követelésének visszautasításáról beszélt pénteki állami rádiós szózatában Orbán Viktor. Az 1999-es jugoszláviai légiháború során nem volt tervbe véve szárazföldi művelet, nem volt mit megakadályozni. Orbán hári jánosi „visszaemlékezése” egy bő másfél éve kezdődött önfényezés második része.