Borkai a szexbotrányáról: „Olyan régen volt, hogy már el is felejtettem”

  • narancs.hu
  • 2023. április 21.

Belpol

Győr korábbi polgármestere az Ördög ügyvédje miatt indított perben tanúskodott.

„Egy ilyen procedúra valóban rendkívül kellemetlen, még akkor is, ha igazából olyan régen volt, hogy már el is felejtettem. Nem örül az ember ennek, de itt nem én vagyok a vádlott, én a sértettje vagyok ennek az ügynek” – nyilatkozta Borkai Zsolt csütörtökön a Blikknek.

A szexbotrányba belebukott egykori polgármester a győri bíróság épületének videószobájából, tanúként jelentkezett be annak az ügynek a tárgyalására, amely „Az ördög ügyvédje” nevű blog miatt folyik Veszprémben. Kedden és csütörtökön olyan tanúkat hallgatott meg a bíróság, akik szereplenek a 2019-ben nyilvánosságra került szexvideón.

A lap értesülései szerint az ügyvédek, ügyészek, vádlottak jelenlétében többször is levetítették és elemezték ezt a felvételt.

A sértett tanúknak arról kellet nyilatkozniuk, hogy felismerik-e magukat a felvételen. Borkainak azonban nem vetítették le a videót, a bukott városvezető szerint azért, mert „az, hogy ki és hogyan volt szexuális kapcsolatban, nem kérdés ebben az ügyben. Hiszen már a kezdet kezdetén sem tagadtam, hogy én vagyok felvételen.” 

Győr korábbi polgármester azt is elárulta, szerinte minden rosszban van valami jó, a történtek pedig megerősítették őt. Hozzátette: „Jóval szorosabb lett a kapcsolatunk a feleségemmel és az egész családdal.”

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk