Bréking! A Fidesz bevetette a csodafegyverét, Rezsi Szilárdot!

  • narancs.hu
  • 2017. április 9.

Belpol

Ez már tényleg a totális elmebaj.

Nagyobbat nem is tévedhettünk volna, amikor pár órája azt írtuk, hogy a Fidesz–KDNP azért a kis Hollikot küldte a frontra, mert amit ő összehordott sajtótájékoztató címén, azt már Németh Szilárd sem vállalta volna.

false

 

Fotó: MTI – Koszticsák Szilárd

Ám szó sincs erről, a rezsibiztos – minden bizonnyal a vészhelyzetre való tekintettel – az MTI-nek adott telefoninterjút, és arról beszélt, hogy a mai tüntetést a Soros György üzletember által pénzelt és irányított

ügynökszervezetek „gründolták”

azért, mert a Fidesz-frakció benyújtotta a külföldről támogatott „ügynökszervezetek” átláthatóságáról szóló törvényt.

Németh szerint a Soros György által aktívan támogatott szervezetek mintegy két éve folyamatosan támadják a magyar kormányt, aminek célja, hogy

a határvédelmet szétzilálják, az illegális bevándorlók szabad bejutását kikényszerítsék;

nyíltan a magyar törvények megsértésére buzdítanak. Úgy fogalmazott: minden magyar embernek tudnia kell, „kicsodák Soros György emberei”, és milyen pénzek, milyen érdekek állnak a külföldről támogatott szervezetek mögött. Ezért nyújtotta be a Fidesz-frakció az említett törvényjavaslatot – közölte.

Neked ajánljuk

Grandiózus pamparamm

Raffaello 1514-ben befejezett freskóján I. Leó pápa és Attila néz farkasszemet egymással. Míg az egyházfő felett Szent Péter és Szent Pál levitál, a hun lovak riadtan szökellnek hátra, a barbár küldöttség pedig megretten a keresztény Isten jelenlététől.