Dobrev Klára árnyékkormányt alakít

  • narancs.hu
  • 2022. szeptember 16.

Belpol

Az árnyékkormány tagjait és árnyékminisztereit hétfőn mutatják majd be.

A DK közleményben jelentette be, hogy elnökségük árnyékkormány alakítására kérte fel Dobrev Klárát, aki elfogadta a felkérést.

A közlemény szerint az árnyékkormány célja megmutatni, hogy "van kiút az Orbán-kormány okozta megélhetési válságból, hogy van az Orbán-kormánynak európai alternatívája".

Dobrev Klára a DK elnökségi ülésén bejelentette, hogy eleget tesz a felkérésnek, elvállalja az árnyékkormány megalakítását és vezetését. Az árnyékkormány részletes terveiről vasárnap egy sajtótájékoztatón fognak beszámolni, hétfőn pedig szintén egy sajtótájékoztató keretében mutatják be az árnyékkormány tagjait és árnyékminisztereit. 

"Erre készültünk. Dobrev Klára felállítja Magyarország történetének első igazi árnyékkormányát. Mert nincs mire várnunk, tesszük a dolgunkat" - írták a közleményben.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk

Tüttő Kata vezeti az MSZP EP-listáját

  • Narancs.hu/MTI

A listavezető szerint amikor a párt azt mondja, hogy erősebb Európát akar, akkor „nem több Brüsszelre gondol”, hanem erősebb önkormányzatokra, helyi közösségekre.