Dombi Rudolf olimpiai bajnok kajakozó lehet a Fidesz jelöltje a II. kerületben

  • narancs.hu
  • 2024. február 19.

Belpol

Ezek szerint ejtették Gór Csaba helyi Fidesz-elnököt. 

Dombi Rudolf lesz a Fidesz polgármester jelöltje a II. kerületben a 24.hu értesülései szerint. A lap emlékeztet, Dombi 2012-ben Kökény Rolanddal nyerte a londoni olimpia kajak kettes 1000 méteres versenyét. Az egykori olimpikon nem kívánta sem cáfolni, sem megerősíteni az értesülést, de néhány nap múlva szívesen nyilatkozik majd. 

Dombi Rudolf jelöltsége azért érdekes, mert a korábbi hírek alapján biztosnak tűnt, hogy Gór Csaba választókerületi elnököt indítja a Fidesz a II. kerületben az MSZP-s Őrsi Gergely polgármesterrel szemben. Gór 2022-ben már megmérettete magát a parlamenti választáson országgyűlésiképviselő-jelöltként, de Tordai Bence (Párbeszéd) nyert a választókörzetben. 

 
Dombi Rudolf olimpiai és Európa-bajnok kajakozó, a Magyar Diáksport Szövetség képviselője a Liget Budapest Projekt részeként elkészült új Városligeti Sportcentrum sajtóbejárásán tartott sajtótájékoztatón 2020. szeptember 2-án
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Nem először próbálkozna a Fidesz azzal, hogy egy közismert sportolót indítson vagy álljon be mögé: 2023-ban Kammerer Zoltán lett a gödi polgármester, miután lemondott az ellenzéki összefogás színeiben bejutó Balogh Csaba. 

Őrsi Gergely készült interjúnkat a Magyar Narancs friss számában olvashatják. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk