Donald Trumpot követi a magyar vakcinainfó-oldal

  • narancs.hu
  • 2021. november 5.

Belpol

És csak őt, a Facebookon.

A Telex egyik olvasója észrevette, hogy a vakcinainfo.gov.hu kormányzati oldal jelen van a Facebookon is, és egyetlenegy profilt követ a közösségi oldalon, Donald Trumpot.

Arról az oldalról van szó, amely fejléce így hirdeti magát: „Koronavírus tájékoztató oldal. Megbízható, ellenőrzött információk az új koronavírussal és a védekezéssel kapcsolatban.”

A Telex emlékeztet, hogy az egykori amerikai elnököt két évre eltiltotta a posztolástól a Facebook amiatt, ami a Capitoliumban történt az elnökválasztás után.  Donald Trumpról az is jó néhányszor kiderült, hogy nem vette komolyan a járványt, pedig ő is megbetegedett.

És miután a Facebook és a Twitter is letiltotta, saját mikroblogot indított.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

 

 

 

 

Neked ajánljuk

Kártyaszámolás

A film felér egy szerencsejáték-mesterkurzussal, amennyiben nemcsak egy black jack- vagy egy pókerparti lefolyásának logikáját mutatja be és érteti meg már-már tudományos alapossággal, de a nagy tétekben folyó és nagy közönséget vonzó bajnokságok álságos világába is hasonlóan leleplező attitűddel avat be. Viszont a film nem erről szól.

Prága romokban

Lehet szó bármilyen titokban kiszivárgó kódról, nemzetközi összeesküvésről vagy világot fenyegető veszélyről, ha a főhőst nem James Bondnak hívják, a büdzsé aligha érheti el a több száz millió dollárt.