Donáth Anna: Orbánnak tudnia kellett a kegyelmi ügyről

  • narancs.hu
  • 2024. február 11.

Belpol

Az ellenzéki politikus szerint Magyar Péter is erre utalt.

„Szeretném mindannyiunk nevében feltenni a kérdést: tényleg elhiszi bárki ebben az országban, hogy egy ilyen borzalmas, politikailag nyilvánvalóan érzékeny ügy kapcsán Orbán Viktort nem tájékoztatta senki a döntés meghozatala előtt?” – írja a Momentum elnöke a Facebookon. „Tényleg azt várják, hogy elhiggyük: egy ilyen politikai kockázatokat rejtő ügyről Orbán Viktor semmit sem tudott? Ha azt hiszik, hogy a Fidesz két legismertebb női politikusának vonat alá lökésével megúszhatják ezt az ügyet, akkor tévednek.”

Donáth Anna szerint a pedofil bűntársának kegyelmi ügye csak a jéghegy csúcsa, és ha mélyebbre ásunk, tucatszám találunk ennél is súlyosabb eseteket.

Az ellenzéki politikus arra is emlékeztet, hogy Magyar Péter, Varga Judit volt férje tegnap arról írt: „Az igazi felelősök nők szoknyája mögé bújnak, ahol Tónik, Ádámok és Barbarák vígan röhöghetnek a markukba.”

A párt egyébként módosítót nyújtott be arról, hogy a bukott államfők ne részesüljenek élethosszig tartó milliós fizetésben és luxuslakhatásban.

 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk