Egy rókának sikerült, ami a Karmelitánál tüntetőknek nem

  • narancs.hu
  • 2023. május 30.

Belpol

Átjutott a kordonon, igaz, őt nem fújták le könnygázzal. De vajon mihez kezd a sikeres akció után a ravaszdi? 

„Úgy tűnik egyvalaki átjutott a Karmelita kordonerdőjén” – írja Jámbor András országgyűlési képviselő a Facebookon. Posztján látható, ahogyan egy róka szedi a lépteit a kordon túloldalán. 

Nagy port kavart, hogy május elején a rendőrség könnygázt vetett be a Karmelita kolostornál tüntető diákok ellen, miután ők elkezdték lebontani a kerítést. 

A Szikra Mozgalom tükröt állított a miniszterelnök hivatalánál hétfő délután. Jámbor András országgyűlési képviselő arról beszélt, egész éjszaka figyelik azt, hogy amikor eggel Orbán Viktor és a kormány tagjai megérkeznek a Karmelitához, találkozzanak a tükörképükkel.

„Holnap reggel a hatalmasok munkába menet bele tudnak-e nézni?! Szembe tudnak-e nézni azzal, amit tesznek: hogy a jelenlegi embertelen végrehajtási törvénnyel, és NER-rel összefonódott végrehajtási maffiával emberéleteket tesznek tönkre!” – írta Jámbor András a Facebookon.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk