Egykori tanítványa állítja, 17 éve megerőszakolta a bántalmazó karateedző

  • narancs.hu
  • 2024. július 20.

Belpol

Sorra jelentkeznek az áldozatok, miután az edző felrúgott egy kisfiút egy kalandparkban.

Arccal és névvel vállalta a történetét az a nő, aki azt állítja, hogy a jászberényi karateedző 17 évvel ezelőtt megerőszakolta. Nádasi Adrienn a TV2-nek azt mondta, hogy a férfi nem csak erőszakoskodott vele, de lelkileg is terrorizálta, és azt mondta neki, hogy „ha nem ellenkeztél volna, akkor ez nem így történik, akkor te ezt élvezted volna.” Rendszeresen megtörtént, hogy a szexuális aktus után halálosan megfenyegette a fiatal nőt: „Azt mondta, hogy szedjem össze magam, és ha ezt bárkinek el merem mondani, nyilvánosságra hozom, akkor engem meg fog ölni.” A riportban több, arcukat nem vállaló volt tanítvány is fizikai erőszakról beszél, egyiküket az edző a hajánál fogva húzta végig  a padlón, mert nem kedvelte a hosszú hajú férfiakat.

Az RTL-nek a férfi volt barátnője nyilatkozott, aki 19 éves volt, amikor a férfi párkapcsolatba kezdett vele. A karateedző lelkileg bántalmazta őt, később fizikailag is bántotta, ütötte-rúgta, megtiltotta számára a nőies ruhák viselését, és elidegenítette a családjától. „Nem egy pofont adott, vagy ilyesmi, hanem keményen, ököllel verte telibe a fejemet vagy a testemet, mintha edzésen lenne” – mondta a nő, akit szakításuk után is zaklatott a férfi, és csak akkor hagyta abba, amikor megismerte a későbbi feleségét.

A Szolnoki Városüzemeltetési Kft. kedden posztolta ki a videót, amelyen a férfi akkora erővel rúgta ki egy kisgyerek lábát a szolnoki kalandparkban, hogy az fejjel a földre esett. A kisfiú anyja a videóból tudta meg, hogy mi történt a gyerekével.

A férfi négy éve életműdíjat kapott Novák Katalintól, egyesülete pedig sokmilliós állami támogatást az elmúlt években. A gyermekbántalmazó karatemester nemcsak Pócs János fideszes képviselőn keresztül kötődik a kormánypárthoz, hanem egy propagandaújságban lobbizott Besenyei Orsolya polgármesterjelölt mellett.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk