Elfelejtett fizetni egy borsodi polgármester a benzinkúton

  • narancs.hu
  • 2023. március 17.

Belpol

Talárovics László azt mondta, azt hitte, a felesége rendezte a számlát.

Teletankolta a kocsiját, majd beült és távozott egy Budapest melletti benzinkútról Talárovics László, szegilongi polgármester – írja a Blikk.

A polgármester hazafelé tartott a feleségével, amikor a rendőrség több mint 200 kilométerrel arrébb megállította, mert addigra már körözést adtak ki az autójára.

Talárovics Lászlót felszólították, forduljon vissza, rendezze a számlát, mire a településvezető a fiát kérte meg, hogy fizesse ki az összeget.

A lap megkeresésére a polgármester megerősítette a történteket, állítása szerint még soha fordult elő vele ilyesmi, azt hitte, a felesége rendezte a 10 ezer forintos számlát.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk