Elkezdik kifizetni a járvány alatt többletmunkát vállaló egészségügyi dolgozókat

Belpol

Az erre fordítható uniós forrás 29,4 milliárd forint.

Az Országos Kórházi Főigazgatóságnak (OKFŐ) az állami hírügyökséghez eljuttatott közleménye szerint a kifizetések az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program keretében, vissza nem térítendő támogatásból történnek.

A bérköltségek elszámolása az OKFŐ koordinálásával történik. A tájékoztatás szerint a kórház-főigazgatóság irányítása alá tartozó intézményekben az egészségügyi szakképesítést igénylő munkakörben dolgozók járvány miatti többletfeladatainak bérköltségét számolják most el. Kifizetik azokat is, akiket a többletfeladatok miatt teljes állásba vettek fel, valamint megkapják bérüket a kirendelt egészségügyi hallgatók is. 

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk