Elmaradt még egy fideszes sajtótájékoztató

  • narancs.hu
  • 2019. október 12.

Belpol

Ezúttal Szegeden.

Elmarad Nemesi Pál polgármesterjelölt és Bartók Csaba, a Fidesz szegedi elnöke sajtótájékoztatója, amelyet „Most vasárnap válasszunk sikeres jövőt Szegednek!” címmel hirdettek meg – írta meg az MTI, amit az Index vett észre.

A sajtótájékoztatót 10 órakor tartották volna a helyi Fidesz-irodában, a párt nem indokolta meg a döntését.

Hasonló – ám jóval súlyosabb – eset történt tegnap délután, ugyanis a szexbotrányba keveredett Borkai Zsolt is meghirdetett egy sajtótájékoztatót, amit azonban nagyjából egy órával később lemondtak. Később pedig a kormánypárti Magyar Nemzetben megírták, hogy Győr polgármesterének le kell mondania, viszont az cikket később leszedték.

Borkai megkapta a selyemzsinórt a Magyar Nemzetben, aminek aztán hirtelen nyoma veszett

Teljes a káosz a Fideszben: nem tudják eldönteni, hogy kirúgják-e a győri polgármestert. „Borkai Zsolt leborított egy szekérderéknyi rajzszöget, és most arra kényszeríti saját családját és politikustársait, hogy bekötött szemmel, mezítláb sétálgassanak. Könnyen elkerülhető lett volna ez a helyzet. Már napokkal ezelőtt le kellett volna mondania.

Figyelmébe ajánljuk

A pénztelenség segíthet a Homokhátságon

Lényegében elkaszálta a kormány a Homokhátság, pontosabban a Duna-Tisza-köze vízpótlási projektjeit. Egy határozatban a leghátulra sorolták a beruházást, így aligha lesz esély arra, hogy megvalósuljon. Elsőre rossz hírnek tűnik ez, valójában ennél jobb nem is történhetett volna a térséggel.