Emlékpadot adtak át a II. kerületben a villamosmegállóban elgázolt lány emlékére

  • narancs.hu
  • 2023. április 16.

Belpol

Boglárka 23 éves volt. Az önkormányzat egy róla elnevezett balesetmegelőzési programot is indít. 

„Átadtuk Boglárka emlékpadját, és elindítjuk a BOGLÁRKA Közlekedésbiztonsági és Balesetmegelőzési Programot. 

Boglárkát, szomszédunkat 23 évesen vesztették el ismerősei, barátai, családja. Boglárkát halálra gázolták a Harminckettesek terénél lévő villamosmegállóban. Én nem ismerhettem, de a hozzánk eljutott üzenetek alapján is látom és érzem, hogy mindenkit keserűség és fájdalom önt el, aki arra gondol, hogy még mennyi megbeszélnivalójuk lett volna, mennyi élmény várt rájuk és mennyi közös időt rabolt el a villamosmegállóba sodródó autó.

A veszteség mértéke felfoghatatlan, de talán a feldolgozásban némi segítség lehet az emlékpad a Fillér utca és a Pengő utca sarkánál lévő parkban, ahová leülve kicsit Boglárka mellé ülhetünk” – írja a Facebookon Őrsi Gergely, a II. kerület polgármestere. 

Mint ismert, február 19-én 2 óra körül a VIII. kerületi Harminckettesek tere 1. szám előtt egy személygépkocsi a villamosmegállóba sodródott és elütött egy 23 éves nőt, aki a helyszínen az életét vesztette.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk