Érdekes munkát talált a HírTV-től elbocsátott Pálffy István

  • narancs.hu
  • 2024. július 20.

Belpol

Tavaly egyetlen nap után rúgták ki a csatornától.

Polgárőrként dolgozik Balatonkenesén Pálffy István egykori tévés és volt KDNP-s országgyűlési képviselő – tudta meg a Blikk. Pálffyt 2023-ban mindössze egy nap után kirúgták a Hír TV-től, miután azt mondta a Márki-Zay Péterrel folytatott beszélgetése során, hogy „türelemmel kell lenni az olyan betegségek felé, mint a pedofiloké”.

Pálffy a bulvárlapnak elárulta, hogy valójában már négy éve szolgál, a járvány idején kezdte, amikor főként az idősek védelme és ellátása volt a feladatuk. „Manapság autóval, biciklivel vagy éppen gyalog járom a helyet az előírt egyenruhában, ez már rutinszerűen megy. Alapvetően ez egy kétezer fős, nyugis település, de a nyár beköszöntével minket is eláraszt a tömeg. Fesztiválok, sportversenyek és egyéb rendezvények biztosítása is a feladataink közé tartozik, de a balesetek megelőzése és kezelése is. Egy motorcsónakunk is van, ha szükség lenne ránk a vízben” – mondta.

A munka izgalmairól is megosztott részleteket. Egyszer egy kerti partira hívták ki őket, mert túl hangosnak találták a szomszédok, de „két kölyök” rájuk támadt és dulakodni kezdett. „Szerencsére a társaság többi tagja leszerelte őket, nem történt komoly baj, így végül nem is jelentettük” – mesélte. Egy másik alkalommal a sötétből támadt rá valaki, de mint mondja, „ezek viszonylag ritka esetek, alapvetően minden rendben szokott menni”.

Korábban arról is szóltak hírek, hogy Pálffy jelentkezett tartalékos katonának is, azonban nem sikerült a Magyar Honvédség szolgálatába állnia, mert túl sok időt vett volna igénybe az összes vizsgálat. Mivel novemberben tölti be a 65. életévét, végül nem vágott bele. Most az Országos Polgárőr Szövetség elnökségében is dolgozik.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk