Erdoğan érkezésére eltűntek a Karmelita előtti kordonok

  • narancs.hu
  • 2023. december 18.

Belpol

Hétfő reggel óta csak rendőrök őrzik az „építési területet”.

Bár a hétfőn Magyarországra látogató Recep Tayyip Erdogan török elnök érkezése miatt a fővárosban sok helyen kell forgalomkorlátozásra készülni, a Várban, de legalábbis a Karmelita Kolostor előtt mintha más lenne a helyzet. Bár a Momentum és Hadházy Ákos idén többször is megpróbálta elbontott a Karmelita bejáratához telepített kordont, sem ők, sem a Várba vonuló diáktüntetők nem jártak sikerrel.

Hétfő reggelre azonban csoda történt, a kordon váratlanul eltűnt. Erről Miklósi Gábor, a Direkt36 újságírója tett közzé egy képet a Facebook-oldalán.

Bő két éve kordonozták körül a Karmelitát, amit akkor én írtam meg először: nem volt nehéz észrevenni, minden reggel...

Posted by Miklósi Gábor on Sunday, December 17, 2023

Mint írta, „a Honvéd Főparancsnokság továbbra is épül, de kordon helyett most rendőrök gondoskodnak róla, nehogy a politikusokon kívül másra is veszélyt jelentsen az építési terület.”

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk