Erzsébetváros a hét öt napján éjfélkor bezárna minden vendéglátóhelyet

  • narancs.hu
  • 2022. szeptember 11.

Belpol

A Színes Erzsébetvároshoz jutott el egy dokumentum, amiben a nyitva tartás megrövidítéséről írnak. De ezen kívül is lehetnek ötletek.

Az oldal Facebook-posztjában azt írja, a belső-erzsébetvárosi zárórával és az az alól mentesítő kritériumrendszerrel kapcsolatos döntéseket előkészítő munkacsoport teljes mellőzésével hozhat döntést lényeges változásokról a VII. kerületi képviselő-testület - szúrta ki a 24.hu.

A Színes Erzsébetvároshoz eljuttatott előterjesztés alapján a testület csak a péntek és szombat estét hagyná meg (szombat, illetve vasárnap éjfélen túli nyitva tartással), a maradék napokon viszont éjfélkor be kell zárnia minden helynek.

Azt írják, a munkaanyag ötletszerű, nem hivatalos és szerintük az anyag beismerése lehet annak, hogy az eddigi munkacsoporti törekvések „teljes kudarcot vallottak”. Információik szerint a kerületvezetés előtt van még két másik elképzelés is, melyek tartalmát nem ismerik.

Az előterjesztéssel kapcsolatban megkerestük a VII. kerületi vezetést is, amennyiben válaszolnak, cikkünket frissítjük.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk