Észak-Koreába küldené az ellenzéki politikusokat a fideszes alpolgármester, aki szerint a baloldal egy „takonyszerű” képződmény

  • narancs.hu
  • 2019. február 11.

Belpol

Őszinte szavak!

A 24.hu hozta le az érdi fideszes alpolgármester, Bács István megnyilvánulását, amelyben a helyi ellenzéket, MSZP-től a Jobbikig osztja ki. A következő felszólalás apropója az volt, hogy az ellenzéki frakció három képviselője, Csőzik László, Szűcs Gábor és Havasi Márta rövid felszólalásokban beszélt arról, azért adtak be határozati javaslatot, hogy Érd önkormányzata ne alkalmazza a „hasztalan, erkölcstelen lehetőséget” a 400 túlóra bevezetésre.

Íme a megszólalás:

„Nekem önökről, négyükről az a véleményem, hogy egy képmutató, álszent, aljas banda tagjai. Az, hogy szerencsétlen, nyomorult, rohadt kis proli, ez nagyon felháborító, ugye? És fekve hány az egész balliberális sajtó ezen. Az, hogy bajszos szar meg az, hogy geci, az teljesen rendben van, ugye, Havas  Márta képviselőtársam? Ha azt mondom, hogy csőcselék, ezért a kedves párttársával egyből vonaglanak a bíróságra, de ha azt mondom, hogy bűnöző, huligán, söpredék, akkor pedig örömükben vonaglanak. Igazam van? Szó szerint önöktől idézek. Ha valaki azt mondja, jöhetnek a cigányok, mindenkit agyon ütök, ez baromi jó vicc, ugye? Ezen röhögünk, röhög az egész társaság. És ha valaki azt mondja, jöhetnek a zsidók, én mindenkit agyonütök, az is ugyanolyan vicces lenne? (…) Maguk csak kétfajta kormányzást ismernek, és ez a kettő lehet ugyanaz is, a kommunizmus és a diktatúra. Ha nincs kommunizmus, önök diktatúrát kiáltanak. Én elküldeném önöket, mind a négyüket nagyon hosszú időre mondjuk Észak-Koreába vagy Fehéroroszországba, hogy nézzék meg, milyen az a kommunizmus, milyen az a diktatúra, és milyen az a kommunista diktatúra. És remélem, hogy ezt tanulmányozzák. És az egész baloldalinak hazudó takonyszerű képződmény véleményem szerint egy képmutató, álszent, hazug banda. Köszönöm szépen.”

(Via 24)

Figyelmébe ajánljuk

Mit jelent számunkra az új uniós médiatörvény?

  • Polyák Gábor
Március 13-án az Európai Parlament is rábólintott, és így uniós jogszabállyá lett az európai mé­dia­szabadságról szóló törvény. A rendelet végleges szövegét hamarosan ki is hirdetik az európai közlönyben. Mit jelent ez az új szabályozás a magyarországi sajtóviszonyokra, és mit az európaiakra nézve?