Ez a négy üres papírlap mindent elmond a kormány állapotáról

  • narancs.hu
  • 2016. február 11.

Belpol

Jávor Benedek kijegyzetelte a paksi szerződéseket. A Miniszterelnökség pedig bekérte a feljegyzéseit ellenőrzés foganatosítása céljából. Ez lett belőle. Ez lett belőlük.

Jávor Benedek nemrég részletesen beszélt nekünk arról, milyen munkát végzett Paks 2 ügyében, és hova tart az EU és az Orbán-kormány közti konfliktus. A paksi szerződések egy része Jávor szerint is titkolható, de számos adat a nyilvánosságra tartozna szerinte, ezért munkálkodik már egy ideje. Most ezt írta a Facebookon:

„Még az ősszel komoly figyelmet vívott ki magának a Miniszterelnöki Hivatal azzal a sportteljesítményével, hogy a paksi megvalósítási szerződésekbe való betekintésemkor készített jegyzeteimből – azok több hónapig tartó tanulmányozása után – egyetlen félmondatot hagytak meg, és engedtek elhozni.

A napokban kaptam kézhez az előző betekintésemkor készült jegyzeteim gondosan áttanulmányozott, minősített és szelektált eredményét. És ezeknek a nagyszerű fiúknak sikerült, amiben a sportrajongók is csak titkon mertek reménykedni: felülmúlták önmagukat, és örökös csúcsot állítottak be!”

Ezennel tehát közzé is tennénk Jávor jegyzetlapjait, amelyeket visszakapott a Miniszterelnökségtől. Tanulságos olvasmány.

false

false

false

false

Figyelmébe ajánljuk