Ezeket az állami beruházásokat vizsgálja felül Lázár minisztériuma

  • narancs.hu
  • 2022. augusztus 23.

Belpol

Folyamatos az egyeztetés a polgármesterekkel, országgyűlési képviselőkkel. 

Jelenleg is folyik a beruházások felülvizsgálatával kapcsolatos munka, derült ki Lázár János építésügyi és beruházási miniszter Vadai Ágnes kérdésére adott válaszából – írja a Telex

A DK képviselője arról kérdezte a minisztert, hogy mikorra tudják áttekinteni, hogy mely beruházásokat állítja le az Orbán-kormány, és meg tudja-e adni, hogy melyik volt a kormány által támogatott 117 kiemelt állami beruházás. 

A parlament honlapján közzétett válaszában Lázár közzétette az említett beruházásokat, és azt is írta, folyamatosan egyeztet a polgármesterekkel, országgyűlési képviselőkkel és az érintettekkel.

„Biztosíthatom róla, hogy a fővárosi beruházások felülvizsgálata is el fog érkezni abba a stádiumba, hogy Főpolgármester úrral is érdemben tudunk majd egyeztetni” – írta Lázár János.

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Neked ajánljuk