„Ezt elbaszarintotta” – indokolta Orbán apja, miért nem engedi be Hadházyt a bányájába

  • narancs.hu
  • 2023. március 8.

Belpol

Percenként gördülnek ki a megpakolt kamionok a szupernyereséges Orbán-bányából.

A miniszterelnök apja, Orbán Győző először rendőrt hívott volna, majd feljelentéssel fenyegetőzött, amikor Hadházy Ákos és Daniel Freund német EP-képviselő megjelent a ganti kőbányánál.

Az ellenzéki politikus a Facebookon osztotta meg a videót, amiben Orbán Győző elmondja „nem partizánkodni kell”, majd azt mondja, bármikor meg lehet nézni a bányát, nincsen titkuk. A bányatulajdonos azt is felajánlja, hogy kapnak védősisakot, mert „veszélyes üzem”. Majd amikor Hadházy rákérdez, hogy most bemehetnek-e, Orbán Győző nemmel válaszol. „Ezt elbaszarintotta” – indokol.

Hádházy szerint szinte percenként hagyják el kamionok a családi aranybányánák számító a gánti kőbányát, hogy aztán a rakományt „az állami közbeszerzéseket megnyerő gázszerelő építkezéseire vigyék”.

„Az Orbán bánya sokszoros haszonnal dolgozik, mint más hasonló vállalkozás. Tehát vagy sokkal olcsóbban dolgoznak (például a kő náluk magát töri) vagy sokkal drágábban adják az árujukat. Így lett az egykori kommunista párttitkár milliárdos, csak azért, mert a fia miniszterelnök lett. De a jelek szerint az ezzel járó nyilvánosságot továbbra sem kedveli” – zárja posztját a képviselő.

Orbán apja kedvesen fogadott minket…

Orbán Viktor apja, idősebb Győző először rendőrt akart hívni, aztán azt mondta, mindent megmutat. Végül azonban inkább mégsem mutatott meg semmit... Daniel Freund német EP-képviselőnek mutattam meg azt a rengeteg kamiont, ami szinte percenként hagyja el a családi aranybányát (a gánti kőbányát), hogy aztán a rakományát az állami közbeszerzéseket megnyerő gázszerelő építkezéseire vigye. A képviselőnek is elmondtam, hogy az Orbán bánya sokszoros haszonnal dolgozik, mint más hasonló vállalkozás. Tehát vagy sokkal olcsóbban dolgoznak (például a kő náluk magát töri) vagy sokkal drágábban adják az árujukat. Így lett az egykori kommunista párttitkár milliárdos, csak azért, mert a fia miniszterelnök lett. De a jelek szerint az ezzel járó nyilvánosságot továbbra sem kedveli. Arról, hogy hogyan leplezte le magát saját régebbi interjúja, itt írtam korábban: 👉🏻https://www.facebook.com/hadhazyakos/posts/4017436708367142 #hírek

Posted by Hadházy Ákos on Tuesday, March 7, 2023

Maradjanak velünk!


Mi a Magyar Narancsnál nem mondunk le az igazságról, nem mondunk le a tájékozódás és a tájékoztatás jogáról. Nem mondunk le a szórakoztatásról és a szórakozásról sem. A szeretet helyét nem engedjük át a gyűlöletnek – a Narancs ezután is a jó emberek lapja lesz. Mi pedig még többet fogunk dolgozni azért, hogy ne vesszen el végleg a magyar igazság. S közben még szórakozzunk is egy kicsit.

Ön se mondjon le ezekről! Ne mondjon le a Magyar Narancsról!

Vásárolja, olvassa, terjessze, támogassa a lapot!

Figyelmébe ajánljuk