Fekete-Győr András fogja vezetni a Momentum listáját

  • narancs.hu
  • 2021. október 24.

Belpol

A közös listán eszerint ő lesz az első a momentumosok közül. 

A Momentum Küldöttgyűlése vasárnap úgy döntött, hogy Fekete-Győr András, a Momentum alapítója vezesse a Momentum parlamenti listáját – közölte a párt.

Hozzátették, ez a közös lista tekintetében azt jelenti, hogy az ott szereplő momentumosok között az első helyen Fekete-Győr András szerepel majd.

A közlemény emlékeztet rá, hogy Fekete-Győr András a Momentum alapítójaként az elmúlt öt és fél évben vezette a pártot, az ő elnöksége alatt került be a párt két tagja az Európai Parlamentbe és több, mint 130 momentumos a magyar önkormányzatokba. "A miniszterelnök-jelölti előválasztási eredményért vállalta a politikai felelősséget, lemondott, de a Momentum iránti elkötelezettsége és a pártért tett munkája megkérdőjelezhetetlen, ezért döntött listavezetése mellett a Momentum Küldöttgyűlése" – áll a közleményben. 

Fekete-Győr a Facebook-oldalán kommentálta a hírt, ahol arról írt, hogy a Momentum parlamenti listavezetőjeként is azért fog dolgozni, hogy minél több új, tisztességes, hazáját őszintén szerető politikus alkossa az új rendszerváltás utáni első Országgyűlést.

Kedves Olvasónk!

Elindult hírlevelünk, ha szeretné, hogy önnek is elküldjük heti ajánlónkat, kattintson ide a feliratkozásért!

A Magyar Narancs független, szabad politikai és kulturális hetilap.

Jöjjön el mindennap: fontos napi híreink ingyenesen hozzáférhetők! De a nyomtatott Narancs is zsákszám tartalmaz fontos, remek cikkeket, s ezek digitálisan is előfizethetők itt.

Fizessen elő, vagy támogassa a független sajtót! Olvassa a Magyar Narancsot!

Figyelmébe ajánljuk